neděle 19. dubna 2015

Den 17.

Bolest je slabost opouštějící tělo. 
Cvičení:

Kliky: 20
Sedy-lehy: 35 (možno i do strany)
Sklapovačky: 10
Dřepy: 30
Prkno: 20 sekund.
 a tento cyklus opakovat třikrát.


SNÍDANĚ:Bylinkový chléb – na jeden krajíc celozrnného chleba si připravíme pomazánku z 1/2 svazku pokrájených ředkviček, 50 g nakrájených okurek a 150 g sýra cottage. Ochutíme solí a trochou pepře.
SVAČINA:200 ml rajčatového džusu a 1 celozrnný rohlík
OBĚD:
LOSOSOVÉ ŘEZY S TOFU DRESINKEM

1 porce = 1630 kJ
PRO 4 OSOBY* 1 stroužek česneku
* 150 g tofu
* 150 g nízkotučného jogurtu, sůl, citron
* 600 g filetů z lososa
* 1/8 l zelenin. vývaru
* 1 lžíce bylin. octa
* ostrá mletá paprika
* 75 g výhonků munga
* 1 malá salátová okurka
* trochu salátu endivie
* 1/2 svazku pažitky
* 1/2 svazku hladké petrželky
1.Citron omyjeme, ostrouháme z něj kůru a vymačkáme šťávu. Česnek oloupeme a utřeme. Zamícháme ho do tofu, jogurtu, citronové kůry a osolíme.
2.Lososa omyjeme a nakrájíme na 8 dílů. Zeleninový vývar spolu s octem přivedeme k varu, vložíme lososové plátky a 5–6 minut povaříme. Osolíme a opaprikujeme.
3.Mungo výhonky spaříme horkou vodou a necháme uschnout. Okurku umyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Salát omyjeme a osušíme. Listy salátu rozložíme na 4 talíře. Pažitku a petržel omyjeme, osušíme a nakrájíme.
4.Plátky okurky a filety rozložíme na salát a posypeme bylinkami.
SVAČINA:100 g čerstvých jahod
VEČEŘE:Svaříme 275 ml mléka (1,5 %). Oloupeme jablko a nakrájíme na kostičky. Do mléka vmícháme 45 g instantních mléčných vloček a necháme chvíli bobtnat. Směs ochutíme lžičkou medu a špetkou skořice.


Pokud chceš vědět víc o našem blogu rozcestník najdeš zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat