neděle 22. března 2015

DEN ČÍSLO 12 (zbývá 18 dní)

Cvičení: 
Prkno: 30sekund
Dřepy: 20
Kliky: 20
Sedy-lehy: 35 (možno i do strany)
Sklapovačky: 10

 a tento cyklus opakovat čtyřikrát :) 


Snídaně: celozrnný chléb s tvarohovou pomazánkou (2 krajíce celozrnného chleba, 100 g odtučněného tvarohu + nasekané bylinky, rajče, paprika) Svačina: jogurt s čerstvým ovocem (100 g bílého jogurtu – 3 % tuku, 100 g čerstvého ovoce)Oběd: salát s tuňákemPotřebujete: 50 g hlávkového salátu, 50 g mrkve, 100 g žluté papriky, 100 g rajčat, 100 g tuňáka ve vlastní šťávě (konzerva), 1 kávovou lžičku balzamikového octa, 1 kávovou lžičku olivového oleje, 50 g vařené celozrnné rýže.Papriku a rajčata očistěte a pokrájejte, mrkev nastrouhejte a hlávkový salát natrhejte na kousky. Vše smíchejte i s rýží a na talíři zakápněte octem. Vše poklaďte kousky tuňáka a zakapejte olejem, osolte, opepřete.Potřebujete: čtvrt cukety, čtvrt lilku, 40 g ryby – uzený tempeh, 100 g pohanky, cibule, 3 stroužky česneku, majoránku, 1 lžičku olivového oleje, čerstvou zeleninu.Lilek nakrájejte i se slupkou na plátky, posolte a nechte půl hodiny vypotit. Potom plátky lilku vymačkejte, opláchněte a usušte. Pohanku propláchněte a vsypte do hrnce s osolenou vodou. Přidejte lžíci oleje. Vařte tak dlouho, dokud není měkká. Poté pohanku vsypte do mísy. Česnek rozmačkejte, cibulku nakrájejte na kostičky a vše přidejte k pohance i se lžičkou majoránky. Mezitím poduste cuketu s lilkem na troše vody do změknutí (zeleninu také můžete ogrilovat v troubě). Dochuťte solí a pepřem. Změklou cuketu a lilek přidejte k pohance a zamíchejte. Podávejte teplé nebo vychlazené s tempehem ohřátým na páře. Na talíř přidejte nakrájenou čerstvou zeleninu dle chuti (tmavé listy salátu, rajčátka, papriky, okurky).Svačina: plátek celozrnného chleba namazaný luštěninovou paštikou, libovolné množství zeleninyVečeře: pohankový salát s uzeným tempehemDenní energetický příjem: 6420 kJ
ROZCESTNÍK ZDE




zdroj jídelníčku: prozeny.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat